NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 23 de juliol de 2024 | Cassià    cerca       subscriu-te   
Notícies: País Valencià



Quarta edició de Carcaixent conta!
Informa: anònim
Dijous, 9 de juny de 2011 a les 21:47


Carcaixent (la Ribera Alta) - Per quart any consecutiu, la Plaça del Llimeral al barri de Les Barraques de Carcaixent reunirà a la gent que estima escoltar històries, contes, rondalles ... i a aquella gent a la qual li agrada contar-les.


CONVOQUEM A TOTES LES PERSONES AMANTS DE LA CULTURA ORAL

El projecte iniciat a l’any 2008 es consolida, reunint cada mes de juny a famílies senceres que gaudeixen d’un barri i d’una activitat a l’aire lliure, que pretén fonamentar l’autoestima com a poble i el coneixement dels nostres referents culturals, al temps que recupera la costum de contar i escoltar, és per això que prima l’oralitat i a les bases del certamen s’especifica que la història s’ha de contar sense suport escenogràfic.

Les organitzacions convocants de la IV edició de Carcaixent conta!!, el Casal Jaume I-Grup Arrels i el col•lectiu local del Bloc, confiem que al proper 18 de juny, la plaça s’ompliga de narracions i oïents.

Imatge

Bases participació - IV Edició Carcaixent conta!!


S’estableix una única modalitat de concurs, la del relat oral en llengua catalana.

Pot participar qualsevol persona, sense límit d’edat i amb independència siga professional, amateur o s’estrene amb nosaltres.

Carcaixent conta!! no està adreçat a un públic sectorial (menuts, adults ...), pel contrari, al realitzar-se a una plaça el públic és heterogeni i familiar. El que es convenient tindre en compte per a preparar el vostre conte.

La inscripció implica oferir el dia 18 de juny de 2011, a les 19 h a la Plaça del Llimeral de Carcaixent (o al recinte tancat que l’organització indique, cas que l’oratge no permeta realitzar l’acte a l’aire lliure), una actuació individual i sense escenografia, que en cap cas podrà sobrepassar els 10 minuts.

S’estableixen dos premis: un de 300 euros per al primer/a classificat/ada, i una escultura de la mascota del certamen elaborada per Francesc Fontana, per al segon/a.

La decisió del Jurat, que serà inapel•lable, es farà pública al finalitzar l’actuació de totes les persones que hi participen, després de la deliberació dels i les membres del jurat. És podrà deixar desert el concurs.

Qualsevol dubte que poguera generar-se sobre aquestes bases serà resolt pel Jurat del Concurs.

La inscripció i posterior participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les presents bases. I igualment l’autorització a l’organització per utilitzar, reproduir i difondre les imatges i so que de l’event puguen captar-se, inclosa la difusió de vídeos de les actuacions mitjançant la xarxa electrònica.

Si vols participar, sols cal que envies el teu nom complet i dades de contacte (adreça, e-mail i telèfon) per correu ordinari a l’apartat de correus 159 de Carcaixent o per correu electrònic a carcaixentconta@gmail.com.

Pots inscriure’t fins el dilluns 13 de juny de 2011.

Més informació: http://blocs.mesvilaweb.cat/Carcaixentconta

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org