NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 23 de juliol de 2024 | Cassià    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



El programa "Mans" celebra la gran final del concurs dels "Petits tresors dels Països Catalans"
Informa: pitu, Catalunya Ràdio
Dijous, 28 d'abril de 2011 a les 21:14


Barcelona (el Barcelonès) - El Drac de Vilafranca del Penedès, la Mulassa de Valls, els Macips d'Arenys de Mar i el Camell de Molins de Rei són els quatre elements festius de Catalunya que aquest dissabte lluitaran en la gran final del concurs dels "Petits tresors dels Països Catalans" que ha promogut el programa "Mans", de Catalunya Ràdio.


Aquest concurs va començar al setembre i ha presentat fins a 40 elements festius patrimonials dels Països Catalans que podien optar a aquest premi. Són elements festius tradicionals de caràcter identitari o simbòlic que formen part d'un ritual, d'una festa o d'una expressió d'una comunitat i que s'han transmès entre diferents generacions.

Fins ara, més de 14.000 oients han votat en les diferents eliminatòries i només des que es van escollir els quatre finalistes ja hi ha hagut més de 3.500 vots.

Des d'ara i fins dissabte al matí, hi ha diverses maneres de votar. Durant el programa en directe, al telèfon 93 201 74 74 i a la pàgina web de Catalunya Ràdio, a www.catradio.cat/endirecte. A més, s'hi pot participar a través del contestador del concurs, el 934 144 166, de missatges de mòbil al 27033 amb la paraula CATMANS seguida del nom del petit tresor escollit, a través del correu electrònic mans@catradio.cat o al Facebook del programa. Per a més informació, només cal visitar la pàgina del programa "Mans" al web de Catalunya Ràdio.

"Mans" és el programa de cultura popular de Catalunya Ràdio. L'any passat ja va fer el concurs "La festa favorita dels Països Catalans", que va guanyar la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès per davant de la Festa dels Traginers de Balsareny i de les Festes del Tura d'Olot.

El programa "Mans", encapçalat per Quim Rutllant i Ester Plana, s'emet els dissabtes de sis a vuit del matí i els diumenges de dos quarts de set a vuit del matí.

Més informació: http://www.catradio.cat/pcatradio3/crItem.jsp?seccio=programa&idint=548

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org