NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 17 de juliol de 2024 | Aleix    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Inauguració de l'exposició "Llibertat a cops de falç. Revoltes i moviments populars als Països Catalans (1450-1970)"
Informa: Laia Sánchez Amat, Terra d'Escudella
Dimarts, 6 d'abril de 2010 a les 12:25


Barcelona (el Barcelonès) - L'acte de presentació de la nova exposició del Terra d'Escudella "Llibertat a cops de falç. Revoltes i moviments populars als Països Catalans (1450-1970)" es farà el proper dilluns 12 d'abril a les 19.30 h al menjador interior del restaurant.


L'exposició duu per títol "Llibertat a cops de falç. Revoltes i moviments populars als Països Catalans (1450-1970)". Es tracta d'una mostra elaborada per l'equip impulsor del restaurant, un restaurant que vol posar a l'abast de tothom la rica gastronomia dels Països Catalans relacionant-la amb la cultura popular. Aquesta tasca l'hem volgut complementar amb una mostra que estarà instal·lada de manera permanent a l'espai del menjador interior.

Imatge

El fil conductor de l'exposició són els moviments transformadors que s'han produït arreu dels Països Catalans al llarg de la història, posant l'accent en les classes populars com a motors i agents de canvi. El marc d'anàlisi és, com no podia ser d'altra manera, els quatre grans territoris de parla catalana, amb la intenció inequívoca de donar testimoni de la unitat cultural, política i lingüística d'aquest país, així com del caràcter clarament combatiu que les nostres classes populars han demostrat fins a temps recents.

Sens dubte, és una tasca ambiciosa, que nosaltres hem executat amb el màxim rigor, però també amb una clara vocació pedagògica i divulgativa. També cal dir que és un tema que no ha estat abordat mai fins ara des d'aquesta perspectiva ni amb aquests mitjans, elements que fan d'aquesta una exposició única.

L'acte de presentació que es durà a terme al nostre restaurant i comptarà amb la participació de l'historiador Agustí Barrera i de l'equip que ha fet possible l'exposició. Després dels parlaments, podreu degustar un seguit de plats amb història pensats i elaborats especialment per a l'ocasió.


Més informació: http://www.tdk.cat/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org